onsdag 13. oktober 2010

Trøsteshopping

Ja, nå var det ikke så veldig ille hos tannlegen i går. Han tok i grunnen bare et bilde, penslet med litt fluor og ba meg komme igjen om et halvt år, men et tannlegebesøk var det like fullt! Jeg har registrert at mange unner seg litt trøst etter en tur til tannlegen, så denne gangen tenkte jeg at skulle teste ut dette. Langt fra plastikkringene og det andre småpjuset barna får etter endt tannlegebesøk, ble det en ny Greengate kopp og siste nummer av Isabellas på meg. Og konlusjonen ble --> VELDIG fin tradisjon som jeg skal gjenta ved anledning ;-))


Isabellas er forresten en blad som jeg får mer og mer sansen for - en passe blanding av hage, mat, interiør og DIY-prosjekter :-) Vel vel, nå er det tid for en kopp kaffe, og så er det avsted på jobb. Ha en fin dag du som er innom.

6 kommentarer:

Mira sa...

Så flink du var hos tannlegen;0)
Klart du måtte ha premie! Ler. Kunne godt latt meg trøste av disse fine tinga selv.

Husker godt når me reiste til skoletannlegen, reiste fra mi lille øy til ei litt større øy, med skyssbåt. Hele skolen på ein gang. Og eg hadde med litt penger til å kjøpe litt trøst for etter tannlegebesøket. Det hadde me alle sammen, og det var jo flere butikker der! Bare ein liten landhandel heime.

Ønsker deg ein fin dag! Klem,

Gammel stil sa...

Klart du måtte ha premie etter du har vært hos tannlegen:) Vi unner oss alltid noe etter et tannlegebesøk :) Det er jo litt skummelt å si sitte i tannlegestolen.. Selv om menneskene er langt fra farlige, sitter fortsatt litt av reddfølelsen i oss!

Ønsker deg en fin dag:)

Jennys fire vegger sa...

Hmm, det var en fin ting å gjøre til tradisjon, ja. :o) Jeg har også blitt glad i Isabellas, kanskje jeg får tak i det siste nr. i dag! :o) En nydelig kopp du kjøpte.

Ha en fin dag videre!
Klem Jenny

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Bra det var null hull da :) Alltid en grunn til og shoppe ;)

Klem Anette :)

Haust sa...

Flott tradisjon! :D

Fortsatt god onsdag...

Bjørkely sa...

hei hei!
uuff.. tannlege.. ja da trenger man en liten oppmuntring! :)