lørdag 2. oktober 2010

Bøker og et søndagsprosjekt

Høsten er boktid! Jeg leser i grunnen jevnt og trutt hele året, men på denne årstiden er det ekstra fristende å sette seg til med en (forhåpentligvis) god bok.
En liten bunke bøker ble med hjem i dag, og sammen med et praktisk lite boklys skal det bli koselig å slange seg på sofaen i kveld. Først skal de siste sidene av Lars Saabye Christensens nye bok leses (anbefales hvis du har lyst på noe morsomt, annerledes og tankevekkende), og så blir det elle-melle mellom de nye bøkene som jeg har hørt veldig mye bra om alle sammen.


I morgen står et aldri så lite prosjekt på dagsordenen - da skal forhåpentligvis disse eskene forvandles til to stykk garderobeskap - ENDELIG skal det bli system i klærne våre. Gleder meg!

4 kommentarer:

Jennys fire vegger sa...

Oj, et sånt lys trenger jeg også! :o) Hvor fikk du tak i det? Sofakroken min er nemlig litt mørk på høstkveldene...

Blir spennende å se garderobeskapet oppe og ferdig. :o)

Ha en fin lørdag videre, og en god søndag!
Klem Jenny

Haust sa...

Å, det er koseleg å krølle seg saman i sofaen og lese! Eg har vore på biblioteket og henta ein liten stabel med bøker i dag, så her skal det også lesast!

God laurdagskveld! :)

Anette sa...

Hei!
Ja deilig med en god bok :) Leser Liza Marklund nå om dagen- KJEMPEBRA!
Lykke til med garderobeskap, det blir spennende å se :)
Klem Anette :)

Vibeke / Mammas Hus sa...

The Help er SÅÅÅÅÅ bra - jeg har nettopp lest den (på norsk). Jeg skulle ønske den ikke tok slutt. :(

Ang sinkhusene; Kremmerhuset på Hamar legger de ikke ut for salg før i slutten av oktober, de skal ha de til kjøpesentersalget, kan hende det er slik der du bor også??

God søndag! :)