lørdag 7. august 2010

Litt av hvert

Bare noen ymse bilder fra huset i dag :-)


 Kaffekannen står alltid parat på kjøkkenet, men det er damen ved siden av som er viktigst. Jeg fikk henne av mamma for en del år tilbake, og hun har blitt en kjær eiendel. Jeg mistet dessverre moren min for to år siden, men denne figuren minner meg om hvordan hun var i sine friske dager. Blir alltid glad av å se på den!


En blogger (husker dessverre ikke hvem akkurat nå) nevnte boka på bildet i et innlegg for en tid siden, og plutselig kom jeg på at jeg hadde akkurat samme bok i en eske i kjelleren. Der hadde den ligget og vansmektet i halvannet år - tenk at jeg ikke hadde savnet den! Nå har den i alle fall blitt fisket fram igjen. The Country Diary of an Edwardian Lady er en fryd for øyet, og står og pynter opp på peisen nå.


Må også vise frem nøkkelskapet jeg fikk av minstemann på bursdagen min. Det er kjøpt på Lises Møbler i Sandefjord, og var utrolig lekkert synes jeg. Det skal også sies at av de 12 krokene i skapet, disponerer jeg for tiden bare to, hehe.

Til slutt et fargerikt skue fra stua - leketeppet til lillegutt med en liten del av bilparken hans på. Hver morgen tømmes bilkassen, og bilene danderes i sofaen, på salongbordet, på gulvet og ellers overalt man kan tenke seg. Et koselig kaos :-))

8 kommentarer:

M sa...

Hei snupp, svingte innom for å si hei!
Ønsker deg en god weekend videre,
klem, M

Monica sa...

heisann:) ville innom for å takke for kommentaren inne hos meg, har kost meg nedover bloggen din her nå med muffinsinnlegg og greier, Fikk jo kjempelyst på blåbærmuffins nå:) Ønsker deg en riktig fin søndagskveld. klem Monica

sigrid sa...

Kjekt med slike ting som gjev ein gode minner..
Og dei blåbærmuffinsane såg svært gode ut..
Ha ei kjekk ny veke!

Josefine sa...

Heisan..

For et koselig innlegg. Så hyggelig å ha minne om moren sin på kjøkkenbenken, godt å ha gode minner:) Ønsker deg en fin ny uke, stor klem

HusmorDronninga sa...

Takk for hyggelig kommentar! Koselig at du liker bloggen min :)

Huset på øya sa...

Hei C,

Koselig innlegg.

Dette m bilkasse/bøtte som tømmes hver dag, kjenner j godt til her hjemme.
Gutter = biler, i alle fasonger og størrelser

Men som du skriver - det er et koselig kaos :o)

Fortsatt fin torsdag!

klem Vibeke

Jennys fire vegger sa...

Hei, og takk for koslig kommentar hos meg. =)

Så hyggelig å ha et sånt minne! Takk for at du ville dele det!

Boken kjenner jeg ikke til, men den var dekorativ! Nøkkelskapet var en fin bursdagsgave, så flinke barn du har. =) De husa står på ønskelista mi!

Det siste bildet er som tatt hjemme hos meg, poden på 5 får bare ikke nok biler! Og alle MÅ jo gi han flere ved ALLE anledninger også! Det er koslig syns jeg og altså (helt til jeg tråkker på en...).

Ha en fin ettermiddag og kveld videre.
Mvh Jenny

Kort og Søm sa...

Den damen var fin, kan skjønner det er et kjært minne.
God helg,
klem :O)