fredag 5. august 2011

Regnfull aften

 

E
n deilig uke i Danmark er over, og ikke før hadde vi kommet hjem satte regnværet i gang. Bra timing på mange måter for slik fikk også hageblomstene litt etterlengtet vann. Nå i kveld ser alt litt rufsete ut der ute, men likevel herlig friskt og oppkvikket. Engletrompetene er i full blomst og dufter himmelsk nå i skumringen - flittig lisen blomstrer flittig (hva ellers?) til tross for siste tids stemoderlige behandling.Det ble ikke tid til så mye shopping i ferien, men litt ble jo med hjem og kommer sikkert til å dukke opp i innlegg i tiden fremover. Lillegutt fikk en krakk som skal stå på hytta, og en liten koffert til å ha småbøkene sine i - den var kjekk å ha på ferja hjem, da en del timer skulle slås i hjel.
Her hjemme hadde favoritt-bruktbutikken posesalg på bøker da vi kom tilbake, og jeg fant en salig blanding godbiter. Jeg er håpløs når det gjelder bøker; kan bare ikke motstå dem enda huset er fullt. ♥


I
kveld har jeg tent levende lys for første gang på lenge, og det føles både litt deilig og litt vemodig med disse langsomt lengre kveldene. Riktig god helg til deg som er innom :-)

2 kommentarer:

Hulda sa...

Ja, alt har en ende.. så også sommeren. Her nord har vi også merket at det er litt mørkere nå. Men, mørkt blir det ikke før sist i august. Så veldig koselig ut i stuen hos deg med tente lys.

Ingrid Tunheim sa...

Riktig god helg til deg også...det er litt vemodig at vi er inne i siste del av sommeren, men høsten har jo også noe fint over seg der en oppholde seg innendørs med stearinlys og kos med god samvittighet.