fredag 11. september 2009

Sensommerbukett og annet småplukk


For en stund siden fikk jeg tak i et nytt sett med bestikk. Ikke det at jeg egentlig trengte det, men det var så rasende billig og passet så godt til middagstallerkenene vi bruker til hverdags at det bare måtte bli med hjem. I kjøkkenskuffen var det ikke plass til dem, så en potteskjuler har blitt et foreløpig oppbevaringssted inntil jeg finner Norgesglassene vi har et sted i rotekjelleren vår.


Ellers fikk jeg en koselig overraskelse i går. Da kom faren min innom med dette fatet som han hadde funnet hos en brukthandel i byen. Fatet er av merket Stavangerflint, og jeg syntes motivet var kjempefint...en nydelig sensommerbukett (joda det er vel blitt høst, men så lenge sola skinner og vi har 17-18 grader ute, er det sommer i mitt hode).


Før jeg ønsker deg som er innom god helg, må jeg vise frem mitt aller første hekleprosjekt. Det ble en enkel nålepute - ett sted skal man jo begynne. Jeg har aldri lært meg å hekle, men etter å ha funnet fram til noen fine sider på nettet løsner det kanskje for meg også. Men noe stort bestemorteppe blir det nok ikke med verken det første eller andre.
God helg! :)

2 kommentarer:

Helen sa...

En superfin løsning til betikket ditt.
Fatet var jo nydelig *misunne, hehe*
Gratla med ditt første hekleprosjekt, ble jo flott det.
Ha en deilig fredag

LYKKEBO sa...

Smart oppbevaring!
Kjempe flott fat!
Og heldige deg som har lært å hekle!(vil jeg å!;) kjempe søt liten nålepute:)

God ny uke:)
Klem